Dekra
Horiacare.nl | Over ons
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over ons

Wie is Horia Care?

Wij zijn een jong energiek gespecialiseerde thuiszorg bedrijf dat ook grote organisaties binnen Amsterdam ondersteund bij te lange wachtlijsten. Om te voorkomen dat kwetsbare zorgvragers te lang op zorg moeten wachten elders, nemen wij met alle liefde deze zorgvragers over.

Horia Care is een betrokken zorgorganisatie waar de zorgbehoevende cliënt centraal staat en levert verbetering van kwaliteit van leven. Zorg en ondersteuning moeten de cliënt in staat stellen zo lang mogelijk in eigen omgeving te blijven, ondanks ziekte, beperking of ouderdom. De wijkverpleegkundige vormt hierbij een zichtbare schakel tussen zorg en welzijn en zal hierbij een eigenstandige positie innemen naast de huisarts.

Horia Care is er voor ieder mens en respecteert dat ieder mens een eigen invulling geeft aan zijn of haar leven. Wij leveren cliëntenzorg van hoge kwaliteit die aansluit bij de zorgvraag. Onze zorg wordt geleverd door professionals, die met betrokkenheid, aandacht en respect werken om zoveel mogelijk bij te dragen aan de zelfstandigheid van de cliënt.

Visie

Ons doel is de zorg te verlenen die u nodig heeft om zelfstandig te leven en de kwaliteit van uw leven te verbeteren. De zorgvraag wordt met u persoonlijk overlegd. Wij zullen zorg bieden op de manier die voor u het prettigst is. Op deze manier kunt u zelf zoveel mogelijk vorm geven aan uw dagelijkse zorg. Ook de continuïteit van de zorg is een belangrijk punt. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk dezelfde professional aan huis krijgt, zodat u niet steeds aan een nieuw gezicht hoeft te wennen. Om uw tevredenheid te waarborgen houden wij indien gewenst elke week telefonisch contact met u of komen op huisbezoek zodat u eventuele op- of aanmerkingen door kunt geven. Zo komen wij, in samenspraak met u, tot de beste zorg.

Missie

Zorgvuldig luisteren, daar begint de kwaliteit van onze universele zorg! Wij zijn een luisterend oor en waar nodig bieden wij ondersteuning om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

De cliënt staat bij ons centraal en de zorgvraag wordt met iedereen persoonlijk overlegd. Tevens is het voor ons belangrijk dat elke cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar eigen leefomgeving kan blijven wonen op zijn of haar eigen manier.